Saturday, June 16, 2007

What happened to my site meter?

The last few days my site meter has been missing - it's just disappeared. When I check the HTML the code is still there. I'm still getting weekly reports so I know it's still counting.

Doesn't anyone know how I can get it to appear again? I didn't change any of the settings. I wrote their "help" group a message when it first happened but I've not received any help. I hate not being able to see it.

If anyone knows how to make it appear again I'd be most grateful for assistance! Thanks ahead of time.

4 comments:

Pam said...

I had the same thing happen with the banner on my old blog...the HTML is there, but the banner doesn't show up. One day I opened my blog and Nada, nothing...no banner. Sorry I can't be of help.

Pam @
www.pamgwillim.com

QuiltingFitzy said...

My dd worked on my site, new header and all. When she went back in to restore the SiteMeter it is now invisable! It's at the very bottom of my page and it's there if you click on it, but you can't see it. Too weird.

Jenni @ Fairybread said...

I wouldn't know if mine was there or not! I should keep a better eye on things I suppose. In fact I don't think I moved it over to the new template now that you mention it...

Anonymous said...

Apparently Sitemeter has returned to their old ways. Now all I get is "Service Unavailable" with no explanation. It has been down since yesterday afternoon at least. As of 4:27AM EST this (Monday 10/29/12) morning it is still down.



I've seen other posts complaining about their downtime more recently.



Any ideas, folks?